Food & Wines

 

 

Famiglia Pasqua - Prosecco

Italië - Verona


Gemaakt met 100% glera druif, dé prosecco druif uit Italië. Deze prosecco sluit volledig aan bij het Romeo & Julia gamma van de Famiglia Pasqua, herkenbaar aan hun opvallende etiketten, waarop een fractie van de muur met liefdesboodschappen uit Verona staat afgebeeld.
Prosecco is door de jaren hét symbool van Italië geworden,  niet langer enkel als aperitief kan je van deze heelrijk, frisse, fruitige bubbel genieten, 

Prosecco is door de jaren hét symbool van Italië geworden,  niet langer enkel als aperitief kan je van deze heerlijk, frisse, fruitige bubbel genieten, ook bij wit vlees en vis is hij een zeer interessante begeleider.
Dankzij de vinificatie volgens de Méthode Charmat bekomen we een frisse, fruitige prosecco met intense aroma's van appel en peer.  Hij zorgt voor een fris en wel gebalanceerd pallet. 

Regio:

  • DOC Treviso

Land:

Wijnbouwer:

Famiglia Pasqua

Sinds 1925 ademt de familie Pasqua een verhaal van wijn en wijngaarden met diep gewortelde lokale tradities.  Gestart vanuit Verona, in de Veneto regio, delen drie generaties met een Veroons hart en internationale "soul" dezelfde passie:  de viticultuur en het produceren van unieke wijnen.

meer over Famiglia Pasqua ...

Onze POPup in Halle is definitief gesloten.  Onze wijnen zijn opnieuw verhuisd naar Heikruis en daar te koop.

Afrekenen
Door een van onze Producten te bestellen,
gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Reserveer nu: