Food & Wines

 

 

Maison Antech - Crémant de Limoux Héritage

France - Limoux


In deze Cuvée kan u de erfenis of "Héritage" van 6 generaties wijnmakers terugvinden.  Lichte sprankel met in de neus verfijnde aroma's van bloemen en witte perzik.  Heerlijk als aperitief of gedurende de hele maaltijd.

In deze Cuvée kan u de erfenis of "Héritage" van 6 generaties wijnmakers terugvinden.  Lichte sprankel met in de neus verfijnde aroma's van bloemen en witte perzik met een vleugje honing. Fris in de mond met aroma's van agrum, harmonieuse afdronk.  Heerlijk als aperitief of gedurende de hele maaltijd.

Regio:

  • Limoux

Land:

  • Frankrijk

Wijnbouwer:

Maison Antech

De AOC Limoux maakt deel uit van de Languedoc, waar wijnmakers trots zijn op hun geschiedenis, tradities en hun wijnen.  Zo ook is Maison Antech een wijnhuis met een lange geschiedenis.  Limoux is gelegen tussen Carcasonne en de uitlopers van de Pyreneën. 41 gemeenten vallen onder de appelatie Limoux.  Er is in Limoux een quota vastgelegd voor de opbrengst van de wijnstokken van 50Hl/Ha,  dit is één van de laagste van Frankrijk.
Het plukken gebeurt uitsluitend manueel, en dit voor alle appelaties binnen de Limoux.  Op de percelen van Maison Antech kan je volgende cépages weervinden: Mauzac, Chardonnay, Chenin en Pinot Noir.

meer over Maison Antech ...

Vanaf 8 november 2018 restaurant ook open op donderdag avond en vrijdag middag.

Afrekenen
Door een van onze Producten te bestellen,
gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Reserveer nu: