Food & Wines

 

 

Champagne Prévoteau-Perrier - La Vallée

Frankrijk - Champagne


Deze cuvée wordt beschouwd als hun "huiscuvée", en wordt reeds gevinifieerd sinds de stichting van dit champagnehuis in 1946.
Deze brut champagne is een assemblage van 20% Chardonnay en 50% Pinot Noir en 30% Pinot Meunier, en bezit een zeer mooie uitdrukking van het fruit.
 

Lichtgele kleur met gouden reflecties.  Deze "brut" bezit een zeer aromatisch boeket, met de nodige fraîcheur en fruitigheid.  Hij is dus geschikt voor het begeleiden van allerhande feestelijke gelegenheiden en gerechten, op ieder ogenblik.

 

Regio:

  • Champagne

Land:

  • Frankrijk

Wijnbouwer:

Champagne Prévoteau-Perrier

De basis van de champagne Prévoteau - Perrier ligt in 1946,  bij het huwelijk tussen Henri Prévoteau en Alice Perrier.  Hun zoon Patrice, bouwde samen met zijn echtgenote Claude dit champagnehuis verder uit,  en momenteel zijn het hun dochter
Delphine, en diens echtgenoot Christophe Boudard die aan het roer staan.
In 2015 werd Christophe Boudard van Prévoteau Perrier finalist in de prestigieueze wedstrijd "Jeunes Talents du Champagne"

"Klein producten, grote kwaliteit.  Hard werken en steeds met liefde voor het vak, dat is ongetwijfeld het recept achter dit succesverhaal. Een absolute aanrader!" Alain Bloeykens in Het Nieuwsblad

meer over Champagne Prévoteau-Perrier ...

Onze POPup in Halle is definitief gesloten.  Onze wijnen zijn opnieuw verhuisd naar Heikruis en daar te koop.

Afrekenen
Door een van onze Producten te bestellen,
gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Reserveer nu: