Food & Wines

 

 

Wijnen opnieuw naar Heikruis.

het einde van een mooi verhaal, het begin van ...

 

Met lichte pijn in het hart trekken wij definitief de deur van onze POP-up in Halle achter ons dicht.
De voorbije maanden hebben we op een rollercoaster geleefd!  We beleefden hier mooie momenten, hebben tal van nieuwe mensen ontmoet, en enorm veel bijgeleerd.
De sfeer in de Halse binnenstad is in ons hart geslopen en willen iedereen ook oproepen om alle negativiteit achterwege te laten!  Maar ondanks al deze warme gevoelens was de voorbije periode ook enorm hectisch.  De combinatie met ons restaurant in Heikruis is niet te onderschatten, en het is net daarom dat wij na veel wikken en wegen beslist hebben om het Halse verhaal nu stop te zetten.
Dit is geen “vaarwel”, enkel een “tot ziens”.  Onze wijnen worden opnieuw naar Heikruis verhuisd, waar we jullie hiervoor graag ontvangen op woensdag en donderdag van 15u tot 21u, op vrijdag van 14u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 17u.

Uiteraard blijft het restaurant geopend als voorheen waar we jullie heel graag blijven verwennen met seizoensgebonden gerechten met (h)eerlijke bijpassende wijnen.

Aangekochte cadeaubonnen kunnen tijdens de openingsuren in Heikruis worden omgeruild, en hopelijk heeft éénieder die tijdens de voorbije eindejaarsperiode wijnen uit onze POP-up heeft gekregen, hier evenveel genot van, als het genot dat wij hebben beleefd bij het adviseren en verkopen hiervan.

Onze POPup in Halle is definitief gesloten.  Onze wijnen zijn opnieuw verhuisd naar Heikruis en daar te koop.

Afrekenen
Door een van onze Producten te bestellen,
gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Reserveer nu: